Partners

Adver-Online B.V

Adver-Online B.V

Dankzij diepgaand onderzoek en jarenlange expertise weten wij precies hoe u uw doelgroep het best kunt bereiken en aanspreken. We stellen online recruitment combinaties voor u samen van verschillende sites, die uw vacature op het lijf geschreven zijn. Voor alles houden we daarbij rekening met úw wensen en úw eisen.
allecallcentervacatures.nl

allecallcentervacatures.nl

callcenter.vacatures.nu richt zich specifiek op functies als agent, representative, CSR en medewerker klantcontact / klantenservice binnen inhouse contact centers, facilitaire callcenters en technische helpdesks.
Avouch Recruitment en Management Search

Avouch Recruitment en Management Search

Avouch IT Recruitment werft en selecteert professionals en leidinggevenden met een afgeronde studie op HBO en/of academisch niveau voor functies in de wereld van: - ICT / CTI, Telecom, CRM en Voice- Data-communicatie - Networking, ( routing, switching, security) - Storage en Datawarehousing - Contactcenter (proces) Management / Customer Interaction Management
Bellenalsbijbaan.nl

Bellenalsbijbaan.nl

Op de website BellenAlsBijbaan.nl vindt je interessante parttime bijbaan callcenter vacatures door heel Nederland. Het gaat hierbij om studenten banen of ideale parttime vacatures. Wij bieden callcenter werk voor beginners tot ervaren callcentermedewerkers, zodat je altijd een callcenter baan vindt op jouw gewenste niveau.
Career Result

Career Result

Career Result is een internationaal bureau gericht op bachelors en masters binnen een tijdelijk en vast dienstverband.
CareersinHolland.com

CareersinHolland.com

Job Vacancies & Recruitment in Europe. Contact us today: info@careersineurope.eu
Cirrus old

Cirrus old

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services B.V.

Cirrus Staffing Services is sinds 1997 gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden en detacheren van professioneel contact center personeel.
Connectica

Connectica

De Connectica Groep is een groep van ondernemingen actief op het gebied van (arbeids)capaciteitsoplossingen in techniek, ict en telecom. Door gebruik te maken van onze unieke expertise op het gebied van werken en leren, creëren wij projectmatig- structuvrele capaciteitsoplossingen op het gebied van techniek, ict en telecom voor arbeidbehoeftes of voor ondersteuning van het hr-proces van onze opdrachtgevers. We werken regionaal, vanuit de zogenaamde ‘Connectica Hub’. Er zijn Connectica Hubs in Zaandam, Zoetermeer en Amersfoort.
CRM People

CRM People

CRM People is dé specialist op het gebied van CRM, direct marketing en database marketing. Of het nu gaat om vaste banen of tijdelijke invulling, je bent bij ons aan het juiste adres.
D&D Networks

D&D Networks

D&D networks B.V., gevestigd te Sliedrecht, is een landelijk opererend ingenieursbureau voor ondersteunende dienstverlening. Op ons kantoor verrichten wij onder andere ontwerp- en tekenwerkzaamheden ten behoeve van technische installaties en infrastructurele kabel- en leidingennetwerken. Er worden zowel volledige projecten als deelopdrachten aangenomen. Vanuit onze jarenlange expertise detacheren wij ook ons personeel bij de opdrachtgevers. Wij voeren onze activiteiten uit in alle gewenste vakgebieden, functies en opleidingniveaus.
Decom Technology People

Decom Technology People

Decom bemiddelt in gekwalificeerde technologie specialisten in Telecom, Energie en ICT in Nederland en daar buiten.
Detamo

Detamo

Detamo levert deskundige (leerling)monteurs tot MBO+ niveau voor aanleg, onderhoud en beheer van netwerken en installaties in techniek en ICT. Vanuit onze regiokantoren in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht formuleren wij - samen met de andere ondernemingen uit de Connectica Groep - op elke capaciteitsvraag een passend antwoord. Detamo heeft alle kennis en kunde in huis om u succesvol van dienst te zijn. Detamo is VCA* gecertificeerd en een Kenteq leerbedrijf. Niet voor niets zeggen wij: Detamo | En het werkt!
Actuele Vacatures
Rodin Group
inGroningen
Rodin Group
instandplaats Amersfoort (Landelijk)
Allecallcentervacatures.nl
inTilburg
Novocom Horst BV
inHorst/Venray
MEER VACATURES ZOEKEN