Brunel

Brunel

Adres gegevens

Adres:John M. Keynesplein 33
Postcode:1066 EP
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Website:Brunel

Over: Brunel

Wat doet Brunel voor jou?

Als specialist werk je via Brunel aan uitdagende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Het draait om het bij elkaar brengen van jouw ambitie en interessante bedrijven. Door ons landelijke netwerk zitten wij dicht op de regionale markt. Regionaal, landelijk of zelfs internationaal vinden we voor jou een geschikte opdrachtgever.


Actief ondersteunen

Wij vinden het erg belangrijk dat jij door kunt groeien en een mooie carriereontwikkelt. Jouw wensen staan hierbij centraal, maar dat neemt niet weg dat wij je actief ondersteunen in je ontwikkeling. Samen met onze accountmanager, jouw vaste contactpersoon, creƫer je een persoonlijk carriƫreplan. Hierin staan niet alleen creatieve invalshoeken en openingen bij bedrijven, maar besteden we ook aandacht aan specifieke opleidingen en trainingen.


In korte tijd een uitdagende functie

Het speelveld dat tot je beschikking staat, is ruim. Zo werk je als specialist bij prominente organisaties in vakgebieden als engineering, IT, finance en legal. Vakgebieden die onze accountmanagers als geen ander kennen. Zij komen veelal namelijk zelf uit het werkveld. Samen met de ruime kennis van de arbeidsmarkt maakt hen dit de ideale schakel tussen jou en je opdrachtgever. Uiteraard met het doel jou in korte tijd aan je ideale functie te helpen. Dit kan zowel bij een bedrijf uit de top 500 van Nederland zijn als bij een interessante lokale of regionale opdrachtgever.

Referentie

www.brunel.nl
Deel dit bedrijf
Actuele Vacatures
Allecallcentervacatures.nl
inTilburg
Novocom Horst BV
inHorst/Venray
Rodin Group
instandplaats Amersfoort (Landelijk)
Rodin Group
inGroningen
MEER VACATURES ZOEKEN